CV  /  Portfolio

Jesper Hauge Pedersen

Grafisk designer

30 29 19 87

jesperhauge82@gmail.com

Jesper Hauge Pedersen

34-årig grafisk designer, med en konceptuel og idebaseret tilgang til arbejdet, hvis største drivmiddel inden for det kreative er det at få lov til at skræddersy designløsninger til hver enkelt opgave. Problemstillinger tilgås altid med en spørgende, åben og nysgerrig vinkel, for at få vendt flest mulige emner og skabe dialog, hvilket ofte er nøglen til de bedste løsninger. Vellykket design er når æstetik og kommunikation skaber synergi. Har tidligere arbejdet for det århusiansk kreative bureau Creative United, efter bacheloruddannelsen fra Skolen i Visuel Kommunikation i 2010, med bl.a. kundedialog og pitching, visuelle identiteter, web m.m.
Blev i 2011 hyret ind som konsulent for DONG Energy, som grafisk ansvarlig og konceptudvikler på brætspillet EnSight. Har også været ansat som grafisk designer for teleselskabet TELMORE, med det kreative ansvar for design af kampagner – både on- og offline – konceptudvikling, eksterne bannere, apps, trykt markedsføring m.m. Dette foregik i tæt dialog med marketingafdelingen og udviklere, hvilket gav et unikt kendskab til de forskellige behov og arbejdsgange, der skal imødekommes for at få den bedste løsning og et unikt indblik i brugeradfærd.Arbejdshistorik


TELMORE

Grafisk designer 2011 - 2014

Visuel implementering af nyt strategiunivers, redesign af telmore.dk, flowoptimering, webdesign, UX, plakatdesign, retouche, kampagne, design af diverse offline medier, konceptudvikling, sparring på tværs af afdelinger, optimering og design af sociale medier, foto, videoredigering.

ADtomic

Art Director 2014 - 2015

Konceptudvikling, årsrapport, webdesign, UX, retouche, udvikling af visuelle identiteter, magasin, kundesparring, kampagne, pitching.


DONG Energy

Konsulent 2011

Konceptudvikling, logodesign, retouche, brætspil, visuel identitet, kundesparring, UX.

Creative United

Grafisk Designer 2010 - 2011

Konceptudvikling, webdesign, UX, logodesign, retouche, udvikling af visuelle identiteter, plakatdesign, magasin, sociale medier, kundesparring, kampagne, pitching.